Full Lirik Lagu Senyum Sayang – Woro Widowati

oleh -206 views
Full Lirik Lagu Senyum Sayang - Woro Widowati

Stasiun Berita – Lirik Lagu Full Senyum Sayang – Woro Widowati

 

Mbok yo sing full senyum sayang

benn aku soyo tambah sayang

rasah pusing-pusing

gek ndang dandan ayo kita healing

bukane aku ora peduli

tapi pancen kodemu angel dipahami

ngomongo wae kabeh opo anane

ben podo penake

tak upayake kabeh penjalukmu

tapi tulung ngerteni kahananku

aku dudu turunan balungan gede

sing turah warisane

 

saben dino raimu peteng dedet

marai sirah mumet ati tambah ruwet

kabeh ra kedaden

yen diladeni iso geger geden

 

mbok yo sing full senyum sayang

ben aku semangat berjuang

ojo nuruti gengsimu

jelas jelas aku nda mampu

 

mbok yo sing full senyum sayang

benn aku soyo tambah sayang

rasah pusing-pusing

gek ndang dandan ayo kita healing

 

saben dino raimu peteng dedet

marai sirah mumet ati tambah ruwet

kabeh ra kedaden

yen diladeni iso geger geden

 

mbok yo sing full senyum sayang

ben aku semangat berjuang

ojo nuruti gengsimu

jelas jelas aku nda mampu

 

mbok yo sing full senyum sayang

benn aku soyo tambah sayang

rasah pusing-pusing

gek ndang dandan ayo kita healing

 

mbok yo sing full senyum sayang

ben aku semangat berjuang

ojo nuruti gengsimu

jelas jelas aku nda mampu

 

mbok yo sing full senyum sayang

benn aku soyo tambah sayang

rasah pusing-pusing

gek ndang dandan ayo kita healing

 

rasah pusing-pusing

gek ndang dandan ayo kita healing. [*]

 

No More Posts Available.

No more pages to load.